Un equip de voluntaris previndran els incendis en Agres i Alfafara

L’objectiu és complementar les tasques en matèria de vigilància.

Els Ajuntaments d’Agres i Alfafara, junt al Centre Excursionista Les Caves, han organitzat i coordinat un equip de voluntariat per a la prevenció d’incendis forestals als seus termes municipals.

 

[Img #8576]

 

Cal recordar que aquests dos pobles estan envoltats d’una gran massa forestal en l’entorn de la Serra Mariola i la Valleta d’Agres.

 

L’objectiu del voluntariat és complementar les tasques en matèria de vigilància i control dels incendis forestals que desenvolupen les diferents administracions competents en la matèria.

 

L’alcalde d’Agres, Josep Manel Francés, ha explicat que totes les senyals d’alarma estan enceses i per tant des de l’Ajuntament no poden quedar-se de braços plegats. “Dins de les nostres possibilitats hem de posar en marxa tots els recursos disponibles per intentar minimitzar els efectes del foc sobre un dels més valuosos patrimonis, el nostre entorn natural» ha manifestat el primer edil d’Agres.

 

Josep Manel Francés ha volgut fer una crida ja que “la prevenció i vigilància també calen mans, amb un dispositiu que ens permeta actuar ràpidament podrem actuar millor sobre els possibles focs”.

Fuente: Pagina66

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *